Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’DE BURAY RÜZGÂRI ESTİ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafından düzenlenen 24. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında GAÜN çim sahada sahne alan ünlü pop sanatçısı Buray, konseri izlemeye gelen öğrencilere güzel bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:29
Kaynak: İHA
GAÜN’DE BURAY RÜZGÂRI ESTİ

Yaklaşık 40 bin kişinin izlediği konserde Sanatçı Buray izleyicileri coşturdu. Hayranları da sanatçının ‘İstersen’, ‘Sen Sevda mısın’, ‘Aşk mı Lazım’, ‘Seni Sevmiyorum Artık’ gibi parçalarına eşlik etti. Şenlik alanını dolduran on binlerce öğrenciye seslenen Sanatçı Buray, Gaziantep Üniversitesi’nden olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gaziantep Üniversitesi yönetimine şenlik kapsamında öğrencilerle buluşma fırsatı verdiği için teşekkür etti.

Konserin sonunda Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Emin Sönmez ve GAÜN Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet İşbilir tarafından sanatçıya gecenin anısına hediye takdim edildi. Öğrencilere seslenen Doç. Dr. Mehmet Emin Sönmez, Gaziantep Üniversitesi gibi huzurlu bir üniversitede olduğunuz için çok şanslınız, sizlerin beğenileri doğrultusunda önümüzdeki şenliklerde daha da güzel bir şenlik düzenleyeceğiz” diyerek, şenliklerin düzenlenmesinde emeği geçen başta Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.