Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’DE CV HAZIRLAMA VE STAJ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu ile Procter Gamble (P&G) Firması tarafından hazırlanan "Cv Hazırlama ve Staj" etkinliği GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2018 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:42
Kaynak: İHA
GAÜN’DE CV HAZIRLAMA VE STAJ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Konuşmasında işe alım süreçleri, mülakat, staj konularına değinen P&G Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgeler Müdürü Mustafa Erdi Durak, öğrencilerin kariyerleri için neler yapabilecekleri konusunda bilgi verdikten sonra kariyerlerine ulaşmaları için kendilerine yatırım yapmaları gerektiğini vurguladı. Mustafa Erdi Durak, “Öğrencilik dönemi boyunca kariyerleriniz açısından bu tür programlara katılın. Kendinizi geliştirin ve tanıtım günlerini kaçırmayın. Okul hayatınız boyunca hem derslerinize odaklanın hem de sosyal aktivitelerle kendinizi geliştirin. Okul dönemi bittikten sonra iş hayatında giriş yaptığınız da farklı bir dünya sizi bekliyor bunun için olabildiğince okul döneminde buna hazırlanın” şeklinde konuştu.

Program, P&G Takım Lideri İlknur Kovastan, P&G Satış Temsilcisi Halil İbrahim Yavuz ve Göktuğ Şahin’inin sunumlarıyla devam etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.