Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’LÜ UYAN’A TÜRK TURİZMİN GELECEĞİNDE GÖREV

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) 8. Sanat Topluluğu Başkanı Bilge Hatun Uyan, Ankara'da gerçekleşen 3.Başkanlar Kampı etkinliğine katılarak, Turizmin Geleceği Platformu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2020 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:29
Kaynak: İHA
GAÜN’LÜ UYAN’A TÜRK TURİZMİN GELECEĞİNDE GÖREV

Türkiye ve KKTC’deki üniversite kulüp/topluluk başkanları ve üniversite temsilcilerinin ile bir araya geldiği etkinlikte, Ankara’nın sembollerinden olan Anıtkabir ve Ankara Kalesi ziyaret edildi.

GAÜN 8. Sanat Topluluğu Başkanı Bilge Hatun Uyan, etkinlik boyunca; Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Engin Şahin ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Orta Anadolu Başkanı Birol Akman’ın ziyaret edildiğini söyledi. Turizmin Geleceği Platformu Başkanı Mustafa Güdek tarafından teşekkür plaketlerinin de takdim edildiğini belirten Uyan, ziyaretler kapsamında gastronomi ve turizmin geleceği konulu sohbetler gerçekleştirilerek, geleceğin turizmcilerinin sorularının yanıt bulduğunu ifade etti.

Uyan, toplantıda 2015 yılından bugüne gerçekleştirilen faaliyetlerin sunum olarak paylaşıldığını, yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin dile getirildiğini, toplantı sonunda Platform Yönetim Kurulu belirlendiğini, kendisinin de Turizmin Geleceği Platformu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiğini açıkladı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.