Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazeteciler sertifikalarını aldı

Gaziantep'te gazetecilere yönelik gerçekleştirilen grafik tasarım ve sayfa düzeni, haber yazım tekniği ile kamera ve fotoğraf çekim teknikleri eğitimleri tamamlandı. 3 gün süren eğitime katılan gazetecilere sertifikaları verildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:11
Kaynak: İHA
Gazeteciler sertifikalarını aldı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen ve 3 gün süren eğitim bugün yapılan son eğitimle sona erdi. Egitime katılan gazetecilere, sertifikaları ise düzenlenen törenle verildi. Cemiyet binasında gerçekleştirilen sertifika törenine , GGC Başkanı İbrahim Ay, Kıbrıs Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü öğretim Görevlisi Serkan Fundalar, Kıbrıs Üniversitesi Gaziantep Temsilcisi Hüseyin Akkaya ve sertifika alacak olan basın mensupları katıldı. Törende konuşan GGC Başkanı İbrahim Ay, “Gazeteciler cemiyeti olarak bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Bundan sonra da uluslar arası Kıbrıs üniversitesiyle olan iş birliklerimiz ileri ki günlerde de devam edecektir" dedi.

Gaziantep'te güzel işlere imza atacaklarını belirten Kıbrıs Üniversitesi Gaziantep Temsilcisi Hüseyin Akkaya, "Biz uluslar arası Kıbrıs üniversitesi olarak biz her zaman gazeteci arkadaşlarımızla iyiyi ve güzel şeyleri beraber oluşturmak istiyoruz” dedi.

Düzenlen tören, basın mensuplarının sertifikalarını almalarıyla ve toplu halde fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.