Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazetecilik fedakarlık ister

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yayınladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:14
Kaynak: İHA
Gazetecilik fedakarlık ister

Gazetecilerin toplumun gözü, kulağı ve dili olduklarına dikkat çeken Milletvekili Uzer, “Gazeteciler, yıpratıcı ve çetin koşullara rağmen üstün bir çabayla topluma hizmet etmektedirler. Bununla birlikte gazetecilik mesleği, fedakârlık isteyen önemli bir meslektir. Ulusal, yerel medyada çalışarak veya başka platformlarda gazetecilik mesleğini görev edinmiş basın çalışanları, toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Aynı zamanda demokrasimizin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde önemli bir görevi üstleniyorlar” dedi.

15 Temmuz’da hem ulusal hem de yerel basının, milletin yanında durduğunu ifade eden Uzer, “Basın yayın kuruluşlarımızın ve çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiklerine olan inancım tam. Türk basını, 15 Temmuz’da olduğu gibi ülkemize ve milletimize dönük oynanan kötü niyetli her oyunun karşısında tavrını ortaya koyup, gerçekleri milletimize duyurmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Uzer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Zamanından ve ailesinden fedakârlıkta bulunarak bu kutsal görevi yerine getiren ve toplumun sesi olan değerli basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutluyor, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı iletiyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.