Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"GAZİ" TORUNLARI ECDADIN İZİNDE YÜRÜYOR

Şahinbey Belediyesi, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Mehter takımı ile 'Ecdadın İzinde Yürüyüşü' düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:02
Kaynak: İHA
"GAZİ" TORUNLARI ECDADIN İZİNDE YÜRÜYOR

Her yıl düzenlediği etkinliklerle 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunu büyük bir coşku ve gurur ile kutlayan Şahinbey Belediyesi, 23 Aralık 2017'de saat 13.00'da 'Ecdadın İzinde Yürüyüşü' düzenleyecek. Düzenlenecek olan yürüyüş Milli Mücadele Müzesi yanında bulunan Şehitlik Parkı'ndan başlayarak Şahinbey Belediyesi Mehter Takımı Eşliğinde Şehitler Caddesi ve Gaziler Caddesi istikametinde devam ederek Balıklı Parkı'nda son bulacak.

TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 25 Aralık Gaziantep'in kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan 'Ecdadın İzinde Yürüyüşü 'ne tüm Gazianteplileri beklediklerini belirterek, "Kahramanlıklarla dolu şanlı tarihimizde, Gazi şehrimizin destansı mücadelesi büyük önem taşımaktadır. Ecdadın tank ve toplara karşı imkansızlıklar içerisinde verdiği mücadele sayesinde bugünlere geldik. Bizlerde o ecdadın torunları olarak vefa gösterip, 23 Aralık Cumartesi günü bazı etkinlikler düzenleyeceğiz. Sabah Kırkayak Parkı'nda çelenk koyma töreni ile başlayacak olan programımız, Kahraman Şahinbey'i anma töreni ile devam ettikten sonra bir başka kahramanımız Karayılan'ı mezarı başında anacağız. Ardından Milli Mücadele Müzesi yanında bulunan Şehitler Parkı'ndan başlayarak, Balıklı Parkı'na kadar 'Ecdadın İzinde Yürüyüşü' düzenleyeceğiz. Düzenlenecek olan yürüyüşe tüm halkımız davetlidir" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.