Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Alg Spor kolay kazandı

TFF Kadınlar 1.Ligin Gaziantep temsilcisi, Gaziantep ALG Spor Kulübü Takımı Ligin 6. Haftasında İstanbul Ataşehir Kadın Futbol Takımını 5-2 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 07:40
Kaynak: İHA
Gaziantep Alg Spor kolay kazandı

Gaziantep Alg Spor, geçen yılın şampiyonu ve ligin birincisi olan İstanbul Ataşehir kadın futbol takımına nefes aldırmadı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Gaziantep temsilcisi 90 dakika boyunca üstünlüğünü korudu. 2. yarı müthiş bir performans sergileyen ALG 10 dakikada 3 gol birden atarak 4 – 0 öne geçti. Konuk takım kendisini toparlamaya çalışıp 2 gol atsa da, 5. golden kaçamadı. Alg'nin gollerini Dk. 26'da Zehra, Dk. 47'de Sevgi, Dk. 52'de Mislina, Dk. 61'de Seval ve Dk. 87'de ve yine Mislina attı. İstanbul Ataşehir'in gollerini ise, Dk. 60'da Mariem Hovit ve Dk. 65 Rahma G.Hars attı.

Maçtan sonra açıklama yapan kulüp başkanı Ali Gözcü; "Bu maç bizim için çok önem taşıyordu. Zor geçeceğini biliyorduk ve çok çalıştık. Takımımız kendi içinde bir oldu birlik oldu ve sonucunda da böylesine güzel ve farklı bir galibiyet aldık. Bütün takımı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Kızlarımız bizi şampiyonluğa götürecek biliyoruz. Ayrıca soğuk ve yağmura aldırmadan takımımızı yalnız bırakmayan Pilot Tayfa taraftar grubumuza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.