Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Basketbol’dan anlamlı proje

Gaziantep Basketbol Kulübü ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen Proje kapsamında takım mensupları Yeşilce Köyü’nde bulunan Yeşilce ilkokulunun konuğuydu.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2019 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 01:53
Kaynak: İHA
Gaziantep Basketbol’dan anlamlı proje

Sezon başından bu yana iç sahada oynanan karşılaşmalara gelen taraftarların salona gelirken beraberlerinde getirdikleri çeşitli hediyeler öğrencilerle buluşturuldu.

Kulüp Genel Menejeri Boray Dai, İl Milli Eğitim Spor Koordinatörü Erkan Çolak, Gaziantep Basketbol Alt Yapı Sorumlusu Mahir Bayrak, Okul Müdürü Levent Ateş’in yanı sıra Takım Kaptanı Can Uğur Öğüt, sporcular Arber Berisha, Tonye Jekiri, Murat Göktaş ve altyapı oyuncularımız öğrencilerle bir araya gelerek hediyelerini dağıttı. Kulüp Genel Menejeri Boray Dai, “Dünya Bir Çocuğun Gülüşünde Güzel” sloganıyla yürüttükleri Projeyle özellikle kırsal bölgelerdeki çocukların yaşamına dokunmak ve onların basketbola yakınlaşmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Boray Dai, “Şehrin basketbol takımı olarak sportif alanın dışında mutlaka sosyal projeler üretmek ve onları hayata geçirmek de önceliklerimiz ve görevlerimiz arasında. Bizim en büyük hedeflerimizden bir tanesi mümkün olduğu kadar Gaziantep ve çevresindeki her çocuğu basketbolla tanıştırmak. Bugün bu amaçla Yeşilce İlkokulu'nun misafiri olduk. Burada okuyan birbirinden sevimli çocuklarla tanıştık. Onları Cumartesi günü oynayacağımız maça da davet ettik. Gözlerindeki ışıltı ve mutluluk gerçekten görülmeye değerdi. Eminim bu anlar onların hayatlarında yer edecek ve ilerde çokça kez anlatacakları bir hikâyeleri olacaktır. Bu vesileyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze de destek ve katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Hediye dağıtımı sonrası Genel Menejer Boray Dai ve sporcular öğrencilerle bir süre sohbet edip, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.