Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAZİANTEP CHP İL KADIN KOLLARI YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü ana kademe ve gençlik kolları kongresinden sonra il kadın kolları kongresini de gerçekleştirdi. Gaziantep CHP Kadın Kolları Başkanlığına seçime tek aday olarak giren Leyla Kara seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 09:07
Kaynak: İHA
GAZİANTEP CHP İL KADIN KOLLARI YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Gaziantep CHP İl Binasında gerçekleştirilen kongreye Gaziantep CHP İl Başkanı Hayri Sucu ve parti yönetiminin çeşitli kademelerinde görev yapan yöneticiler ve parti üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını CHP Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Semra Harmanın yaptığı kongrede 272 delegenin oyunu alan Leyla Kara CHP Gaziantep’in yeni il Kadın Kolları Başkanı oldu.

Önceki dönem Kadın Kolları Başkanı M.Mine Polat yaptığı konuşmada, “CHP’yi hep beraber el ele çalışarak daha ileriye götüreceğiz” diyerek eski Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerine ve tüm partili kadınlara teşekkür edip yeni yönetime başarılar diledi.

Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Leyla Kara ise şunları söyledi: “Yolumuza bundan sonra parçalanmadan bir bütün olarak devam etmeliyiz. Bunun içinde partililer birbirimize danışmalı, sürekli dirsek teması halinde olup sıkı sıkı birbirimize sarılmalıyız. Ötekileştirmeden, olumsuz eleştirmeden, parçalanmadan devam etmeliyiz. Çok çalışmalıyız. Başarmalıyız. Çok çalışacağız. Teşkilatımızı güçlendireceğiz. Bu gün ülkemizin içinde bulunduğu ortamda biz kadınlara her yönden daha çok ihtiyaç vardır. Birlik içinde el ele başaracağımıza inanıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum." Dedi.

Leyla Kara Başkanlığında yönetim kurulu üyeliklerine Türkan Ateş, Hidayet Alber, Hatice Donat, Canan İlaslan, Melek Kara, Ayfer Eşkikara, Sevil Nurlu, Hatice Yıldırım, Jale Hıdıroğlu, Çiğdem Özçalışkan, Emine Atalay, Yeşim Köroğlu seçilirken ,

Kurultay Delegeleri ise Leyla Kara, Siret Doğan, Zöhre Şahin, Canan Ateş, İsminur Karabulut, Ebru Çelik, Fatma Çam, Cemile Şervan, Hale Duman, Fatma Bayıltmış, Muazzez Çiloğlan, Serpil Kürüm Mercan olarak belirlendi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.