Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü iftar düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 04:16
Kaynak: İHA
Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü iftar düzenledi

Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında; Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Emsal Sergen, Bölge Adliye Komisyon Başkanı Yusuf Kaya, Bölge İdare Komisyon Başkanı Yüksel Navdar, Gaziantep Vali Yardımcısı Halil Uymaz, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Metin Bedir, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cenk Akın Aksakal, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Umut Mermi, Denetimli Serbestlik Müdür ve Müdür yardımcıları, proje ortağı Gaziantep Üniversitesi yükümlüler ile bir araya geldi.

            Denetimli Serbestlik Müdürlüğü koordinasyonunda, Gaziantep Açık Ceza İnfaz Kurumu Sosyal Tesisinde, "Bir Motif Bir İnsan" isimli SODES projesi kapsamında denetimli serbestlik sisteminin bir parçası olan eğitim ve iyileştirme faaliyetlerinin, denetimli serbestliğe tabi yükümlülerin doğru davranış, tutum ve alışkanlıkları benimseyerek, yeniden suç işlemelerini önleyecek ahlâkî değerler kazanmalarını sağlamak amacıyla iftar programı düzenlendi.

            Denetimli serbestlik hizmetlerinde görev yapanlar ile yükümlüleri aynı sofrada buluşturan iftar yemeğine katılanlar, eş ve çocukları ile birlikte bulundular.

            Mübarek Ramazan ayının güzel atmosferinde, medeni bir şekilde geçen yemekte en yoğun hissedilen duygu değerlilik oldu. Eşli katılım zorunluluğu bulunan yemek; aile bağlarının gelişmesine de katkı sağladı.

            Bu organizasyon ile yükümlülerin topluma kazandırılmasına bir adım daha yaklaşıldı. 05/06/2018

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.