Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep ekonomiye büyük katkı sağlıyor

Gaziantep Milletvekili ve Plan Ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Gaziantep'in Türkiye'nin ekonomik kalkınma sürecine katkı koymaya devam ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:42
Kaynak: İHA
Gaziantep ekonomiye büyük katkı sağlıyor

Gaziantep Milletvekili ve Plan Ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Gaziantep'in Türkiye'nin ekonomik kalkınma sürecine katkı koymaya devam ettiğini belirterek yıllar önce başlayan sanayide markalaşma ve inovasyon yolculuğunun hız kesmeden devam ettiğinin altını çizdi. 

GAZİANTEP’Lİ FİRMALARIMIZI KUTLUYORUM

Türk Patent ve Marka Kurumu verilerine göre bu yılın Ocak-Nisan dönemi marka tescil sıralamasında Gaziantep'in 6. sırada yer aldığını ifade eden milletvekili Koçer "Türkiye'nin en büyük 1000 ihracatçı listesinde yer alarak şehrimizi en büyük ihracatçılar listesinde 5. sıraya taşıyan, 61 Gaziantepli firmamızı yürekten kutluyorum." dedi.

Yaptığı konuşmada Gaziantep'in, Türkiye'nin en büyük 6. ihracatçı şehri olduğunu ifade eden Koçer, 2019 yılında 8 milyar dolarlık ihracat hedefiyle Gaziantep'in, Türkiye'nin ekonomik kalkınma sürecine katkı sağlamaya devam ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.