Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep FK’li futbolculardan organ bağışı

Gaziantep FK futbolcuları Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Ulaş Zengin ve Raman Chibsah, Gaziantep Medikal Park Hastanesi’nin ‘3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası’ etkinlikleri kapsamındaki programına katılarak organ bağışı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 23:08
Kaynak: İHA
Gaziantep FK’li futbolculardan organ bağışı

Gaziantep Medikal Park Hastanesi, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ile birlikte Gaziantep Futbol Kulübü futbolcuları Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Ulaş Zengin ve Raman Chibsah’ın katıldığı programda organ bağışının önemine vurgu yapıldı.

Etkinliğe katılan futbolcular Günay Güvenç, Oğuz Ceylan ve Ulaş Zengin de organ bilinç oluşturmak adına organ bağışında bulundular.

"FUTBOLCULARIMIZ ORGAN BAĞIŞI YAPTI"

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, “Bizim Gaziantep Futbol Kulübü olarak amacımız futbolcularımızı halk ve şehirle buluşturmak. Bu amaçla sosyal sorumluluk projesi anlamında Medical Park Gaziantep Hastanesi olarak organ bağışı haftası nedeniyle futbolcularımızı davet ettik. Onlar da bizi kırmayarak etkinliğimize gelerek organlarını bağışladılar. Bu yüzden futbolcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

“FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN ORGANLARIMI BAĞIŞLADIM”

Kendisinin de organ bağışı yaptığını söyleyen Gaziantep FK takım kaptanı Günay Güvenç, “Takım arkadaşlarımla beraber böyle bir etkinlikte yer aldığım için mutluyum. Organ bağışının önemi ile ilgili farkındalık oluşturmak istedik. Ben de bu kapsamda organlarımı bağışladım" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.