Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep karmaları iddialı

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde (ANALİG) mücadele edecek olan Gaziantep erkek ve kızlar il karmaları Diyarbakır’a gidiyor. Her iki takımda da hedef, Güneydoğu Anadolu Bölgesi grubunda başarılı olarak çeyrek finale yükselebilmek.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2019 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:43
Kaynak: İHA
Gaziantep karmaları iddialı

Diyarbakır’da 19-21 Aralık tarihleri arasında oynanacak Güneydoğu Anadolu Grubu müsabakalarına 2007-2008-2009 yaş gruplarından oluşan 10 takım katılacak. Antrenörler Melahat Doğan ve Erhan Alkan nezaretinde yarın yola çıkacak olan kafile, Pazar günü dönecek. 3 gün sürecek olan turnuva için Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda antreman yapan basketbolcular, zirve mücadelesi yapacak. Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay da kız ve erkek karmaları için her türlü desteği sağlıyor.

HEDEF GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRMEK

Türkiye’de her branşta geleceğin sporcularını yetiştirmek için hayata geçirilen ANALİG Projesi’nde geleceğin sporcularının yetiştirilmesi hedefleniyor. ANALİG, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacak. Grup, çeyrek final, yarı final ve Türkiye birinciliği kademelerinde, kız ve erkek il karmaları arasında ayrı ayrı yapılacak. Diyarbakır grubundan çıkan takımlar Adıyaman’da düzenlenecek olan çeyrek final müsabakalarına katılacak. Gaziantep kız ve erkek il karmalarında hedef öncelikle Diyarbakır’da Güneydoğu Anadolu Bölge şampiyonası, daha sonra da Adıyaman’da düzenlenecek olan çeyrek final müsabakaları.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.