Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Kolej Vakfı LYS motivasyon semineri

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2017 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:22
Kaynak: İHA
Gaziantep Kolej Vakfı LYS motivasyon semineri

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları ünlü Bonus Hoca'yı LYS Motivasyon Söyleşisinde ağırladı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide LYS ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayan eğitimci Süleyman Beledioğlu "Doğru insanların doğru bir hedefe inançla yönlenmeleri hâlinde başarı mutlaka gelecektir" dedi.

LYS öncesi öğrencilerin motivasyonunu arttırmak ve sınavla ilgili merak edilen soruları aydınlatmak için Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen söyleşi zincirinde bu kez de Türkiye'nin Bonus Hocası olarak bilinen Süleyman Beledioğlu ağırlandı. Sınav öncesi kaygıların önüne geçmek ve süreyi verimli kullanmak için GKV Özel Okulları Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen söyleşiye öğrencilerin ilgisi büyüktü. Rehberlik Servisi Zümre Başkanı İpek Kundak yaptığı değerlendirmede "LYS öncesi öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak ve merak ettikleri bir çok konuda aydınlanmalarını sağlamak için eğitim alanında duayen olarak bilinen çeşitli TV programlarında Eğitim Editörlüğü yapan Süleyman Beledioğlu, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik sınavlara hazırlanma yöntemleri, etkili ders çalışma teknikleri, öğrenme stratejileri ve stresin başarıya olan etkisine yönelik bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Söyleşi öğrencilerimiz için büyük yarar sağlamış olup karşılıklı soru cevaplarla öğrencilerimiz merak ettikleri bir çok sorunun yanıtını da almışlardır. Sınav öncesi motivasyon etkinliklerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecektir" dedi. Ünlü yazar, eğitimci Süleyman Beledioğlu'da GKV Özel Okullarında olmaktan mutluluk duyduğunu geçmiş yıllarda sık sık bu okulu ziyaret ederek öğrencilerle çeşitli söyleşiler yaptığını ifade ederek "Temel branşlarda okuyun, yoksa geleceğin sürüneni siz olursunuz. Müzik eşliğinde ders çalışmayın. Sınavlarda yasak olanları değil, serbest olanları yapın. Stresin sizin üzerinizden beslenmesine asla izin vermeyin" dedi. Özellikle sınav stresi ve beyin öğrenmesi üzerine yaptığı bilimsel saptamalardan da bahseden Beledioğlu öğrencilerin ilgisinden memnun oldu.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerin büyük bir ilgi ile izledikleri programda Bonus Hoca ile öğrenciler yüksek sesle hedeflerindeki üniversite ve bölümü dile getirdiler. Süleyman Beledioğlu "Doğru insanların doğru bir hedefe inançla yönlenmeleri hâlinde başarı mutlaka gelecektir. Koşullarınız ne olursa olsun yolunuza devam edin." sözleriyle söyleşisini tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.