Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep polisi çalışıyor

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri özverili çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2018 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:25
Kaynak: İHA
Gaziantep polisi çalışıyor

Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekiplerimizce yapılan çalışmalarda: 15 Temmuz mahallesinde bir inşaat şantiyesinden kırmızı renkli, sepetli bir motosiklet ile inşaat malzemelerinin götürüldüğü bilgileri alınması üzerine, ekiplerce Şehitkamil İlçesi genelinde yoğun bir çalışma başlatılmış, hırsızlık şüphelileri çaldıkları malzemeleri sanayi mahallesinde bir hurdacıya satmak üzereyken E.H. ve Y.G. isimli hırsızlık şüphelileri motosiklet ve malzemeler ile birlikte suçüstü yakalanmışlardır. Şüpheli şahısların yasal işlemlere devam etmektedir.

İkinci olayda ise, Fıstıklık mahallesinde bulunan apartmanlardaki ikametlerin kapı zillerini çalarak ikamet sahiplerini ikametlerinde olup olmadıklarını kontrol etmek suretiyle hırsızlığa teşebbüs etmeye çalışan K.B., K.S. ve F.K. isimli şüpheli şahıslar Fıstıklık Parkı içerisinde ekiplerce yakalandı, şahısların yapılan GBT sorgularında çok sayıda hırsızlıktan kayıtları olduğu, K.B. ile F.K. isimli şahısların çeşitli suçlardan arandıkları anlaşıldı. Yakalanan K.B., K.S. ve F.K. isimli şüpheli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı.

Üçüncü olayda ise, 19 Aralık 2018 günü Taşlıca mahallesi 10 nolu cadde üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde yapılan aramada, 2 kilogram esrar ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan S.D. ve M.Ü. isimli şahıslara gerekli yasal işlemler yapıldı.

Dördüncü olayda ise, 17 Aralık 2018 günü Mithatpaşa mahallesinde durumundan şüphelenilen M.N. isimli şüpheli şahsın üzerinden satışa hazır vaziyette naylon poşet içerisinde toplam 8 adet fişek halinde kâğıda sarılı esrar uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu madde satışından kazandığı değerlendirilen toplam 95 TL para ele geçirildi. M.N isimli şüpheli şahsa gerekli yasal işlemler yapıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.