Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gaziantepspor için destek zamanı”

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz "Takımının sana ihtiyacı var" sloganıyla Gaziantep’te takıma dest zamanı başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:34
Kaynak: İHA
“Gaziantepspor için destek zamanı”

Başkan Durmaz, Kırmızı-Siyahlı Kulübün resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, “Şehrimizin en önemli markası ve ülkemizin köklü kulüplerinden olan Gaziantepspor’umuzu bulunduğu bu konumdan yukarılara çıkmak için onurlu ve gururlu bir savaş veriyoruz. Her zamankinden daha çok desteğe, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu savaşta takımının gücüne güç katan taraftarlarımızın ve şehrimizin desteğine sonuna kadar ihtiyacımız var. Unutmayalım ki; Gaziantepspor, Gaziantep şehrinin takımı. Taraftarın ve Şehrin desteğine şuan herkesten daha çok ihtiyaç duyuyor. Gaziantepspor Kulübünün daha iyi yerlere gelmesi için şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım gece, gündüz demeden sıkı bir şekilde çalışarak, elimizden geleni yaptığımızın bilinmesini isteriz. Bu zorlu süreçte tüm yapılanları zamanla tüm taraftarlarımız ve camiamız görecektir. Ancak benim büyük Gaziantepspor taraftarından tek isteğim var; Lütfen maçlara gelin ve takımınıza sahip çıkın. Bizler mali anlamda kulübün sıkıntılarını gidermeye çalışırken sizlerin de tribünlere gelerek takımınıza destek çıkmanız gerektiğine inanıyorum. Oyuncularımızın sahada moral ve motivasyonu için olmazsa olmazı olan taraftarlarımızın, tribünden vereceği destek çok çok önemlidir. Özellikle son haftalarda iyi bir mücadele ortaya koyan ve ancak sonuca ulaşamayan futbolcularımızın bu hasrete Pazartesi akşamı Boluspor maçıyla son vereceklerine inanıyoruz. Galibiyet hasretine son vermek için taraftar desteğine de ihtiyacımız var. Boluspor maçına gelerek tribünleri doldurun ve coşkulu bir şekilde takımımıza destek olalım.”

"GAZİANTEPSPOR YOK OLMASIN"

Sosyal Medya'da "Gaziantepspor yok olmasın" sloganı ile takımına sahip çıkan değerli taraftarlarımızı tribünlerde de görmek istiyoruz. Sizler tribüne gelir, takımınıza destek olursanız, inanın bu korkunç tünelden çıkmamız çok daha kolay olacaktır. Takımımızın sadece sizin desteğine ihtiyacı vardır. Gaziantepspor için bir tek olumlu iş yapmayan ve sürekli sosyal medya üzerinden şahsım ve yönetim kuruluma karalama kampanyası yapanlara kesinlikle itibar etmeyin. Herkes zamanı geldiğinde Gaziantepspor için neler yaptığımızı görecektir.

“HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Taraftar desteğine sonuna kadar ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Kırmızı-Siyahlı takımına gönül veren tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı Lig’in 12.haftasında 20 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’da Gaziantep Stadyumunda oynayacağımız Boluspor maçına davet ediyoruz. Unutmayalım ki; hep birlikte daha güçlüyüz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.