Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazikent Gençlik Merkezine ödül

Türkiye genelindeki Gençlik Merkezleri arasında Haziran ayının gençlik merkezi olarak seçilen Gazikent Gençlik Merkezi ödülünü aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 04:11
Kaynak: İHA
Gazikent Gençlik Merkezine ödül

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 81 ilde faaliyet gösteren gençlik merkezlerini daha aktif hale getirmek, gençlik merkezinde düzenlenen faaliyetlere daha fazla gencin aktif katılımını sağlamak, gençlik merkezlerinin sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerini geliştirmek, yeni projelerin ortaya çıkmasını sağlamak ve sosyal medya kullanım kalitesini arttırmak amacıyla, 2014 yılının Ağustos ayından bu yana, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü’nce her ay "Ayın Gençlik Merkezi" belirleniyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere göre ayın gençlik merkezi, Haziran ayı için Gazikent Gençlik Merkezi oldu. Ödülü ise Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Gazikent Gençlik Merkezi Müdürü Ali Gül aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Gazikent Gençlik Merkezi Müdürü Ali Gül katıldı. Törende Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci Haziran ayının Gençlik Merkezi seçilen Gazikent Gençlik Merkezi’ni kutlayarak birincilik ödülünü Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e takdim etti.

Aldıkları ödülden dolayı mutluluklarını ifade eden Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir; “Gazikent Gençlik Merkezimiz, Gaziantep’te gençliğin kalbinin attığı yer haline gelmiştir. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Başta Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız İbrahim Özekinci ’ye, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Emre Topoğlu’na, Gençlik Merkezi Müdürümüz Ali Gül’e, gençlik liderlerimize, gönüllü gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah bu ödülün devamlılığını sağlayamaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.