Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazilerimize minnettarız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Haftası nedeniyle Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 05:24
Kaynak: İHA
Gazilerimize minnettarız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Muharip Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi'ni de ziyaret etti.

GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Gaziler Haftası nedeniyle düzenlenen tüm etkinliklerde Gazilerin yanında olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ziyareti sırasında bugünlerimizi şehitlere ve gazilere borçlu olduğumuz belirterek, "Ben öncelikle tüm gazilerimize teşekkürlerimi, şükranlarımı, minnettarlığımı sunuyorum. Onlar devletimiz, bayrağımız, milletimiz, namusumuz için hayatlarını ortaya koyan kardeşlerimiz. Bu gün ülkemizde rahatça uyuya biliyorsak onların yegâne büyük katkısı bulunuyor. Devletimiz şehitlerimize ve gazilerimize sahip çıkıyor ve her zaman onların yanında oluyor. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Şehit aileleri ve gazilerimiz için TOKİ ile iş birliği içerisinde konut yapımımızın çalışmaları yakında başlayacak ve bir yıl gibi bir sürede teslim edilecek. Ayrıca 101 yıl önce Çanakkale'de şehit olan 253.000 şehidimizi anmak ve yeni yetişen gençlerimize de vatan, millet, bayrak aşkını aşılamak için Çanakkale seferleri düzenliyoruz" dedi.

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hasan Basri Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kendilerini her zaman desteklediğini belirterek "Gaziler Haftası nedeniyle bizi anarak ziyaretimize gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na gazilerim ve şehit ailelerim adına teşekkür ederim. Kendisi bir belediye başkanının ötesinde bizlere bir abi gibi yaklaşarak hep yanımızda olmuştur. Özellikle Türkiye de bir ilke imza atarak gazilere ve şehit aileleri için yaptırılan konutlar bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Bu proje diğer illerdeki belediye başkanlarına ve derneklere de örnek olmuştur. Kendisi Gaziantep'te yapılan birçok ilklerin öncüsü olmuştur. Başkanımız sadece Gaziler Günü'nde değil sürekli bizlerin yanında. Kendisine gazilere vermiş önemden ve yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.