Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAZİŞEHİR GALİBİYETİ SERİYE BAĞLADI: 70-80

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, zorlu deplasmanda Kardemir Karabükspor’u 80-70 yenerek üst üste üçüncü maçını kazanarak galibiyeti seriye bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 02:33
Kaynak: İHA
GAZİŞEHİR GALİBİYETİ SERİYE BAĞLADI: 70-80

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, kendi evinde kolay kolay yenilmeyen ve ligin güçlü takımlarından birisi olan Kardemir Karabükspor’u 80-70 yenerek hem galibiyeti seriye bağladı, hem de play-off inadını devam ettirdi.

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Sezon başında yaptığımız planlamada hedefimizi play off olarak belirlemiştik. Ligin bitimine 4 hafta kala bu hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Karabük bu ligin en güçlü, en tehlikeli, hatta kendi evinde maç vermeyen bir takım. Deplasmanda Kardemir Karabük’ü yenmek kolay değil. Ancak biz takım olarak mükemmel oynadık ve kazandık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Bağcılar maçıyla başlayan, Antalya ve Karabük galibiyetleriyle serimiz devam ediyor. Hedefimiz bu seriyi devam ittirip, Gazişehir’in adını play off a yazdırmak” dedi.

BEŞİKTAŞ GELİYOR

Gazişehir Gaziantep BŞB. Bu hafta kendi evinde Beşiktaş’ı konuk ediyor. Talat Özkarslı Spor Salonunda saat: 14:00 da oynanacak bu karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirten Antrenör Muharrem Karakafa, “Beşiktaş, Galatasaray, Kardemir Karabük, bu yıl bu üçlünün arasına Elig Avukatlık Engelli Yıldızlar da dahil oldu, bu takımlar bu ligin üst düzey takımları. Bu takımlar karşısında maç kazanmak kolay değil. Biz Kardemir Karabük’ü yenerek bunu başardık. Beşiktaş karşısında neden olmasın. Kendi evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçını kazanmak için elimizden gelen gayreti gösterip, galip gelmek istiyoruz. Bunun için sahaya çıkıyoruz. Tüm taraftarları Pazar günü bu maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.