Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAZİŞEHİR GAZİANTEP BŞB. PLAY OFF TA

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde fırtına gibi esen Gazişehir Gaziantep BŞB., kendi evinde oynadığı lig ikinci Engelli Yıldızlar takımını 68-61 yenerek adını play off a yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 02:18
Kaynak: İHA
GAZİŞEHİR GAZİANTEP BŞB. PLAY OFF TA

Galibiyet serisini 6’ya çıkartan kırmızı-siyahlı basketçiler, lig sonunda şampiyonluk kupası için playoff oynayacak.

Gazişehir Gaziantep BŞB, Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı durdurulamıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gazişehir Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu’nun maddi ve manevi olarak büyük destek verdiği Gazişehir Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Süper Lig’de süper sonuçlar almaya devam ediyor.

Ligin zirvesinde bulunan Kardemir Karabük, Beşiktaş ve Engelli Yıldızlar takımlarını peş peşe yenerek sükse yapan Gazişehir’in basketçileri, rakibi Engelli Yıldızlar karşısında aldığı 68-61’lik galibiyetle puan cetvelindeki 4. Sıradaki yerini kurudu ve adını play off a yazdırdı.

Lig de son maçlarını Galatasaray ile oynayacaklarını belirten Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Genel Menajeri Ramazan Taşkın, “Öncelikle bu takıma maddi ve manevi destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve Gazişehir Kulüp Başkanı Sayın Adil Konukoğlu ile tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Ligin ikinci yarısında 10 maçta 8 galibiyet elde ettik. Ayrıca galibiyet serisinde 6’da altı yaptık. Engelli Yıldızlar takımı ligde şampiyonluk mücadelesi veren bir takım. Bu takım karşısında sporcularımız önemli bir galibiyete imza attılar. Başta Antrenörümüz Muharrem Karakafa olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum. Ligin son haftasında deplasmanda oynayacağımız Galatasaray maçını da kazanmak için elimizden gelen gayreti çabayı göstereceğiz” dedi.

AVRUPA KUPASINA GİDİYORLAR

Gaziehir Gaziantep BŞB Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Avrupa kupası maçlarını oynamak üzere Çarşamba günü Ankara’ya gidiyor.

Yunanistan’ın Atlas Greece, Faransa’nın Handibasket Le Puy takımı, Türkiye’den Güçlü Eller Keçiören Belediyesi ve Balıkesir BŞB. Takımlarıyla mücadele edecek olan Gazişehir, ligde oynadığı Engelli Yıldızlar maçının ardından ara vermeden Avrupa Kupası maçlarının hazırlıklarına başladı.

Ankara’da oynanacak ve 4 gün devam edecek olan Avrupa Kupası maçlarında Gazişehir hedefi kupayı Gaziantep’e getirmek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.