Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAZİŞEHİR İSPANYA’YA UÇTU

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ve EURO LİG3 Avrupa Kupasında fırtına gibi esen Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Kupası Final maçları için İspanya’nın Vigo kentine uçtu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2019 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 15:31
Kaynak: İHA
GAZİŞEHİR İSPANYA’YA UÇTU

Hedefini Avrupa’da EURO LiG3’ün en büyüğü olarak belirleyen kırmızı-siyahlı basketçiler, ilk kez katıldığı Avrupa Kupasının ilk ayağı olan grup maçlarını namağlup olarak tamamlamıştı.

İspanya’nın Vigo kentinde oynayacağı Avrupa Kupası Finallerinde B Grubunda yer alan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, kendi grubunda ilk ikiye kaldığı takdirde adına yarı finale yazdıracak.

B Gurubunda Gazişehir Gaziantep (Türkiye), Tel Aviv Beit Halochem (İsrail), ASD Handicap Sport (İtalya), RBB FlinkStones Graz (Avusturya) takımları yer alıyor.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Genel Menajeri Ramazan Taşkın ve Antrenör Muharrem Karakafa yaptıkları açıklamada, “Daha önce hiç Avrupa kupasına katılmadığımız için geçen yıl bizleri ön eleme müsabakalarına aldılar. Ön eleme müsabakalarından namağlup şampiyon çıktık. Bu sezon direk EURO LİG3’e katılma hakkı elde ettik. Yunanistan’ın Selanik kentinde oynanan gurup maçlarının tamamını farklı kazandık, şampiyon olduk. Şimdi finallere kaldık. İspanya’nın Vigo kentinde 26-28 Nisan 2019 tarihlerinde oynanacak final maçlarında tek hedefimiz var, finale kalıp şampiyonluk kupasını kazanmak. Tüm hazırlıklarımızı bu doğrultuda yaptık. Kulübümüze ve Gaziantep’e Avrupa Şampiyonluğu sevincini yaşatmak istiyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü Başkanımız Sayın Adil Konukoğlu’na, yöneticilerimize ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e teşekkür ediyoruz. Başkanlarımızın desteğine layık olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.