Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazişehir öğrencilerle buluştu

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, antrenör Erdal Güneş ve futbolculardan Kerim Avcı, Muhammed Enes, İgor ve Femi Balogun Akkent Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:34
Kaynak: İHA
Gazişehir öğrencilerle buluştu

Büyük bir ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanan futbolcular ve teknik direktör Mehmet Altıparmak, öğrencilerin soruları karşısında verdikleri samimi cevaplarla sık sık alkış aldılar.

Ayrıca takım, okulun futsal takımına da malzeme yardımı yaparak, genç sporculara hediyelerde bulundular.

ALTIPARMAK; "DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ"

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, öğrencilerin her zaman yanlarında görmek istediklerini dile getirerek, "Gaziantep şehrindeki futbol potansiyelini buraya gelerek bir kez daha görme fırsatı yakaladık. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgiden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Amacımız Gaziantep şehrini hak ettiği yer olan Süper Lig'e çıkarabilmek. Bunun için futbolcularımızla beraber çok sıkı çalışmalar gösteriyoruz. Sizlerde bizlere her zaman destek olmalısınız ancak derslerinizi de aksatmamalısınız. Hayattaki hiç bir başarı kendiliğinden gelmiyor ve bunun fazlasıyla farkındayız" dedi.

KERİM AVCI: "TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Başarılı futbolculardan Kerim Avcı'da gerçekleştirilen etkinlikte en fazla ilgi alan oyuncular arasındaydı. Bir öğrencinin şapkasını istemesiyle birlikte ona şapkasını hediye eden Kerim Avcı, Gazişehir'i süper lige taşımak istediklerini ifade etti. Başarılı futbolcu, "Buraya geldiğim günden bu yana hem şehirde, hem de kulüpte inanılmaz bir hava olduğunu gördük. Özellikle başkanımız Adil Sani Konukoğlu, sadece bizler için değil Türk Futbolu için büyük bir şans. Sizlerinde göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyoruz. Umarım mayıs ayında şampiyonluk sevincini de hep beraber yaşarız" dedi.

ENES DURMUŞ; "BAŞARI ÇALIŞMAKTAN GEÇER"

Genç oyuncu Muhammed Enes Durmuş, futbola küçüklüğünden beri çok sevdiğini dile getirerek, "Futbolcu olacaksanız öncelikle bu işi çok sevmeniz gerekiyor. Bizler her gün ortalama 3.5-4 saat boyunca yoğun bir antrenman programı uyguluyoruz. Hayatın her alanında da böyledir ama özellikte futbolda başarının sırrı çok çalışmaktır. Bizlerde özellikle son dönemde çok çalışıyoruz ve emeklerimizin karşılığını takım olarak alabilmek gurur veriyor. Sizlerin de hayatınızın her döneminde çalışarak, her zaman rakiplerinizin önüne geçebileceğinizin farkında olmanız gerekiyor. İnşallah sizlerde ülkemizde çok iyi yerlere geleceksinizdir" diye konuştu.

İGOR; "EVİNİZDEN AYRI KALMAK ZOR OLSA DA, FUTBOL TUTKUDUR"

Brezilyalı futbolcu İgor Wanderson, bir öğrencinin ailenizden uzak kalmak zor olmuyor mu şeklinde yönelttiği soruya, "Futbol elbette bu tarz şeylerin yer aldığı bir spor. Ancak biz ailemizden, ülkemizden uzak kalmanın karşılığını alıyoruz. Şuan bile sizlerin arasında olmak, bizlere heyecanlı gözlerle baktığınızı görmek inanılmaz mutlu ediyor. Evinizden ayrı kalmak zor olsa da, futbol tutkudur. Tabi işin içinde ciddi bir ekonomi var ve çalışarak yükselemeyeceğiniz yer yoktur" dedi.

FEMİ BALOGUN; "GAZİANTEP'İ SEVDİM"

Femi Balogun ise, Türkiye'de forma giyen Nijeryalı futbolcuları da takip ettiğini dile getirerek, "Ben buraya gelmeden önce Portekiz Ligi'nde forma giyiyordum. Yani ülkemden ayrılalı ciddi bir süre oldu ve artık uyum sorununu daha az yaşadığıma inanıyorum. Türkiye hakkında bilgim vardı ama Gaziantep'i bilmiyordum. Burada insanların bize günlük yaşamımızda da gösterdiği ilgi ve sevgiden memnunuz. Sizin gibi gelecek vaad eden öğrenclerinde ilgisini görmek bizi daha çok mutlu etti. Ve bu şehirde olmayı seviyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

FUTSAL TAKIMLARINA BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDULAR

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Akkent Anadolu Lisesi bünyesinde başarılarıyla adından söz ettiren kadın ve erkek futsal takımının oyuncularını başarılarından dolayı kutlayarak, bundan sonraki süreçte de en büyük destekçilerinin kendileri olacağını ifade etti. Ülkemiz gençliği için sporun çok önemli olduğunu ifade eden Mehmet Altıparmak, bu doğrultuda Gaziantep'teki gençlerin yanında olmak adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ÖĞRENCİLERLE FUTBOL OYNADILAR

Keyifli geçen söyleşinin ardından ise teknik direktör Mehmet Altıparmak ve futbolcular, kadın futsal takımının genç kalecisiyle penaltı düellosuna girdiler. Mehmet Altıparmak ve futbolcuların şutları karşısında başarılı bir performans gösteren genç öğrenci herkesten alkış aldı.

Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.