Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAZİŞEHİR TURNUVAYA GİDİYOR

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Ligin başlamasına kısa bir süre kala İzmir’de düzenlenen hazırlık turnuvasına gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 18:19
Kaynak: İHA
GAZİŞEHİR TURNUVAYA GİDİYOR

Gazişehir BŞB, İzmir BŞB, Ankara TSK, Bağcılar Bld. Ve Balıkesir BŞB’nin katılacağı hazırlık turnuvası 25-26-27 Eylül tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek.

Geçen sezon Süper Lig’de sezonu 5. Sırada tamamlayan ve katıldığı Avrupa Kupası Ön eleme maçlarında şampiyonluk kupasını müzesine kazandıran Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi ciddi bir hazırlık dönemi geçiriyor.

Sezon hazırlıklarını Talat Özkarslı Spor Salonunda Devam ettiren kırmızı-siyahlı takım, hazırlık turnuvasına katılmak üzere Pazar günü akşam saatlerinde kara yoluyla İzmir’e hareket edecek.

28 Eylül’de Gaziantep’e dönecek olan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Ligin ilk haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

İzmir BŞB. tarafından organize edilen ve İzmir’de düzenlenecek olan hazırlık turnuvasının yeni sezon öncesi oldukça yararlı olacağına dikkati çeken Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, “Bu organizasyonu gerçekleştiren ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Her ne kadar antrenman yapsanızda, yapılan antrenmanlar hazırlık maçlarıyla asla kıyaslanamaz. İzmir’de ciddi takımlarla ciddi hazırlık maçları oynayacağız. Sezon öncesi turnuvaya katılan takımlar açısından önemli bir hazırlık olacak ve her takım kendi eksiklerini giderip, lige hazır hale gelecek. 2018-2019 sezonunda bizi zor bir Süper Lig ve Avrupa Kupası maçları bekliyor. Bu zorlu sezonda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Kulüp Başkanımız Adil Konukoğlu ve yöneticilerimiz maddi manevi her türlü desteği sağlıyor. Genel Menajerimiz Ramazan Taşkın, her sıkıntımız ve sorunumuzla yakından ilgileniyor. Takımın hiçbir eksiğini bırakmadılar. Turnuva sonunda lige hazır bir takım olarak başlayacağız. Ekip olarak hazırız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.