Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazişehir’den 3 imza birden

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü yeni transferleri Pawlowski, Yuri Lodygin ve Diarra için kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun da katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2019 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:54
Kaynak: İHA
Gazişehir’den 3 imza birden

Pawlowski ve Diarra kulübümüze kendilerini üç yıllığına bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza atarken, Yuri Lodygin ise iki yıllık sözleşme imzaladı.

ADİL SANİ KONUKOĞLU; "BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANCIMIZ SONSUZ"

İmza töreninde açıklama yapan Başkan Adil Sani Konukoğlu; "Üç arkadaşımızı daha aramıza katmış bulunuyoruz. Şu ana kadar on bir futbolcuyla resmi olarak sözleşme imzaladık. Süper Lig'de gerçekten adından söz ettirecek bir kadro kurmak istiyoruz ve şuana kadar aramıza katılan tüm futbolcularımıza inanıyorum. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeye devam edeceğiz, futbolcularımızda sahada gösterecekleri performansla bunun karşılığını tüm Gaziantep şehrine armağan ederek verecektir. Taraftarlarımızdan da GFK Store mağazamızda satışa sunulan formalarımızı ve özellikle kombine kartlarını satın alarak kulübümüze destek olmalarını istiyoruz. Bu anlaşmalar kulübümüz ve şehrimize hayırlı olsun, umarım başarılı bir sezon geçireceğiz" diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.