Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GBC terörü lanetledi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK), Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Genel Başkan Yardımcısı, Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt, Hakkâri'nin Şemdinli İlçesi'nde yaşanan terör saldırısını kınadı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:31
Kaynak: İHA
GBC terörü lanetledi

Kurt,  "Hain saldırıyı gerçekleştiren kanlı katilleri lanetliyor, arkasındaki küresel karanlık güçlerin birlik ve beraberliğimizi bozamayacağına olan inancımızı tüm halkımızla paylaşmak istiyoruz. " dedi.

Hakkâri'nin Şemdinli İlçesi'nde yağışlı ve sisli havadan yararlanarak Türkiye'ye sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm yurttaşlarımıza başsağlığı dileyen GBC Başkanı Kurt, saldırının Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne yönelik olduğuna dikkat çekti.

GBC Başkanı Arif Kurt, teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin hain terör saldırısının hedefine ulaşamayacağını vurguladığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Hakkâri'nin Şemdinli İlçesi'nde yaşanan çatışmada güvenlik güçlerimizin şehit olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne ve demokratik hukuk devleti anlayışına yönelik bu tür hain girişimler, milli birlik ve beraberlik ruhumuza asla zarar veremeyecektir. Gaziantep Basın Cemiyeti'nin de üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nu oluşturan 89 gazeteciler cemiyeti ve 8 gazeteciler federasyonu olarak; teröristlerle mücadelede yaşamını yitiren güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.