Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GDK’dan kompozisyon yarışması

Gaziantep'in 25 Aralık Kuruluş Günü Anma ve Sanat-Kültür etkinlikleri kapsamında kentteki lise 11. ve 12. sınıflar arasında kompozisyon yarışması düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:38
Kaynak: İHA
GDK’dan kompozisyon yarışması

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 25 Aralık Kurtuluş Günü Anma ve Sanat-Kültür Etkinlikleri kapsamında kompozisyon yarışması düzenleneceğini açıkladı. Yarışmaya Gaziantep'te bulunan tüm lise 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılabileceğini anlatan Özaygut, dereceye giren 3 öğrencinin ise ödüllendirileceğini ifade etti.

Özaygut, "Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Gaziantep Bölge Başkanı Mehmet Ali Kuş önderliğinde ilimizin marka değerini yükseltmeye çalışan, ilimizi her platformda temsil

etmeyi kendine ilke edinmiş sivil toplum kuruluşu Gaziantep Dernekler Konfederasyonu (GDK) olarak, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Gününü Eğitim İşleri sorumlusu Mehmet Celal Ergüleç’in ‘Öğün Antep, Atan da Antepli’ sloganlı kompozisyon yarışması ile eğitim alanında da kutluyoruz" diye konuştu.

Özaygut, son olarak kentteki lise 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yarışmaya katılmaları için çağrıda bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.