Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geleceğin doktor adaylarıyla söyleşi

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Gaziantep Erdem Koleji Meslek Tanıtım Günlerine katıldı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Ferhan Çetindağ'ın hekimlik mesleğini tanıttığı etkinliğe lise öğrencilerinin ilgisi büyüktü.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:09
Kaynak: İHA
Geleceğin doktor adaylarıyla söyleşi

Medical Park Gaziantep Hastanesi ve Erdem Koleji öğrencilerin kendilerini tanımaları ve mutlu oldukları mesleklerde çalışmaları adına düzenlenen ortak etkinlikte üniversite sınavında hazırlanan lise öğrencileri meslek tanıtım günleri kapsamında Tıp Doktoru mesleğini tanıma fırsatı buldular. Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzm. Dr. Ferhan Çetindağ’ın konuşmacı olarak yer aldığı söyleşide öğrenciler tıp fakültesi ve doktorluk mesleği hakkında merak ettikleri sorulara yanıt buldular.

Etkinlik, geleceğin doktor adaylarının steteskop ve doktor önlüğü ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından, Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez ve Rehber Öğretmen Mahmut Kürşat Eroğlu’nun Medical Park Gaziantep Hastanesi için hazırlanan hediyesini takdim etmesiyle son buldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.