Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN GSO'YA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Sarıca ve kurul üyeleri Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) ziyarette bulunarak, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geld

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2019 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:23
Kaynak: İHA
GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN GSO'YA ZİYARET

Ziyaretleri için TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Sarıca ve kurul üyelerine teşekkür eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, genç girişimcilere çalışmalarında başarılar diledi.

Gençlere her zaman güvendiklerini kaydeden Ünverdi, "İnşallah çok başarılı projelere imza atarsınız. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Hepimizin amacı Gaziantep'i ve Türkiye'yi her anlamda daha ileri noktalara taşımaktır. Genç kuşaklar olarak sizler de eminim ki aldığınız bayrağı çok daha yukarılara taşıyacaksınız" dedi.

Ev sahipliği için GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kuruluna teşekkür eden İbrahim Sarıca da, "Gaziantep genç bir nüfusa sahip ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Yeni göreve gelen genç girişimciler kurulu olarak kentimiz ve ülkemiz için yeni projeler geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Aldığımız sorumluluğun ve üstlendiğimiz yükün farkındayız. Sizlerin de desteği ile inşallah bu sorumlulukların da üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.