Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç KADEM, lösemili çocukları yalnız bırakmadı

Genç KADEM, Gaziantep Onkoloji Tıp Merkezi'nde lösemili çocuklar için müzik dinletisi ve çeşitli etkinlikler yaparak onları yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 23:54
Kaynak: İHA
Genç KADEM, lösemili çocukları yalnız bırakmadı

Hematoloji servisinde tedavi gören çocuklara moral vermek isteyen Gaziantep Genç KADEM'liler, şarkılar söyleyip çeşitli etkinlikler yaparak hastaların güzel bir gün geçirmesini sağladı. Şarkılara eşlik eden çocuklar da eğlenceli anlar yaşadı. Etkinliğin hem lösemili çocuklar hem de hasta yakınları için moral olduğunu belirten Genç KADEM Başkanı Betül Sena Tatar, şunları kaydetti:

''Bu çocuklarımız şu an çok zor bir süreçten geçiyor. Servisimizde tedavisi devam eden çocuklar için bu tarz etkinlikleri sürekli yapmaya çalışıyoruz. Genç KADEM olarak her zaman bu kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. İçinde oldukları süreç kolay değil ama biz bu durumu kolay geçirmeleri için onlara küçük ve güzel sürprizler yapıp bugün çok keyifli bir gün yaşatmaya çalıştık. Onların yüzlerindeki küçücük bir tebessüm bile bizleri mutlu etmeye yetiyor. Umarım bu süreç erkenden biter ve hepsi kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.'' Programdan geriye kalan minik kardeşlerimizin mutluluk kahkahaları ve KADEM gönüllülerinin yüreğindeki huzur oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.