Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç mühendislere oryantasyon eğitimi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi tarafından, mesleğe yeni başlayan inşaat mühendislerine yönelik oryantasyon eğitimi veriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2019 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 15:31
Kaynak: İHA
Genç mühendislere oryantasyon eğitimi

Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan eğitimler sırasında, İnşaat Mühendisleri Odası'na kayıtlı yeni mezun mühendislere 16 adet mesleğe hazırlık kursu verilecek. İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Genel Sekreteri Tamer Durakoğlugil mesleğe hazırlık kurslarının 4. etabının 27 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00'te Oda hizmet binasında başlayacağını bildirdi.

İMO Şube Genel Sekreteri Tamer Durakoğlugil Oda yönetimi olarak eğitim faaliyetlerine her zaman öncelik verdiklerini belirterek, "Üyelerimizin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek, gelişen teknoloji ve yeniliklerden haberdar etmek amacıyla düzenli bir şekilde üyelerimize yönelik eğitimler gerçekleştiriyoruz. Diğer taraftan mesleğe yeni başlayan genç mühendislerimize yönelik olarak da oryantasyon eğitimlerimiz devam ediyor. Eğitimin hayat boyu devam etmesi gerektiği bilinci ile üyelerimize yönelik eğitim etkinliklerine önümüzdeki dönemde de ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası tarafından genç mühendislere verilen oryantasyon eğitimi kapsamında, Tasarım Planlama, Şantiye Organizasyonu, Proje İnceleme Detayları, Harita ve Kazı İşleri, Yalıtım, Kaba İşler Kalite Kontrolü, İş Sağlığı ve Güvenliği, Mekanik ve Elektrik Proje İnceleme, Duvar Yapımı ve Teknikleri, Sıva Yapımı, Sıva Çeşitleri, İskele İşleri, Çatı İşleri, İnce İşler, Peyzaj Düzenleme ve Uygulama, Çelik Yapı Saha Uygulamaları ve Prefabrik eğitimleri veriliyor ve tecrübe paylaşımında bulunuluyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.