Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV Arif Kazancı'yı ağırladı

2019-2020 eğitim öğretim yılı hazırlıklarına büyük hız veren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları eğitimde dijital dönüşümü bütün yönleriyle masaya yatırırken Microsoft'un yenilikçi uzman eğitimcisi (MIE) Arif Kazancı'yı ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2019 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:15
Kaynak: İHA
GKV Arif Kazancı'yı ağırladı

Kazancı "Öğretme ve Öğrenme Sürecinde Sunum Araçları" ve "Öğrenci Değerlendirme Sürecini Geliştirmek için Teknolojik Araçlardan Faydalanma" konulu eğitim seminerleriyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmen ve idarecileriyle uygulamalı çalışmalar gerçekleştirdi.

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmen ve idarecilerine yönelik düzenlediği eğitim seminerlerini sürdürüyor. Eğitimde yenilikleri yakından takip eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları gelişen teknoloji ve dijital dönüşümü eğitimde kullanılması yönündeki gelişmeleri yakından takip edip bünyesinde uygulamaya alırken yeniliklerle ilgili uzmanları da eğitimcilerle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Microsoft'un yenilikçi uzman eğitimcisi (MIE) Arif Kazancı "Öğretme ve Öğrenme Sürecinde Sunum Araçları" ve "Öğrenci Değerlendirme Sürecini Geliştirmek için Teknolojik Araçlardan Faydalanma" konulu eğitim seminerleriyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmen ve idarecileriyle buluştu.

Microsoft'un yenilikçi uzman eğitimcisi (MIE) Arif Kazancı "Öğretme ve Öğrenme Sürecinde Sunum Araçları" konulu seminerinde süreç odaklı değerlendirme yapmak için gerekli olan dijital araçlar hakkındaki bilgileri idareci ve öğretmenlerle paylaştı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında gerçekleştirdiği ikinci sunumunda ise Kazancı "Öğrenci Değerlendirme Sürecini Geliştirmek için Teknolojik Araçlardan Faydalanma" konulu interaktif seminerde öğretmen ve idarecilere derslerde sunumları daha etkili gerçekleştirebilmek için kullanabilecekleri sunum araçlarını uygulamalı olarak anlattı. Katılımın yüksek olduğu eğitim seminerinde idareci ve öğretmenler konuyla ilgili merak ettikleri sorularında yanıtlarını alarak yeni eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.