Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV’de 40 eserden oluşan sergi açıldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 40 eser den oluşan Atölyede Renk Var Sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2017 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 07:40
Kaynak: İHA
GKV’de 40 eserden oluşan sergi açıldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Görsel Sanatlar Kulübü öğrencileri tarafından 40 eserden oluşan Atölyede Renk Var Sergisi düzenlenen töreni açıldı.

Açılışa GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş, Okul Müdürü Mustafa Şenel, Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu, Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyma Aslantaş ve çok sayıda öğrenci katıldı. Görsel sanatların bütün dallarının çocuk gelişiminde önemli bir yer tuttuğunu ifade eden GKV Özel Okulların Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş öğrencilerin gelişiminde resim ve el becerisine dayalı çalışmaların önemli rol oynadığını kaydetti. Ateş, sergide eseri bulunan öğrencileri de kutladı. 40 eserin yer aldığı sergi de öğrencilerin farklı tekniklerde hazırladıkları bir birinden değerli eserler yer aldı

Serginin Nisan ayı boyunca ziyarete açık kalacağını ifade eden Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyma Aslantaş öğrencilerin yeteneklerinin geliştirilmesi için kulüp çalışmalarının önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.