Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'de Kitap ve Çocuk konulu resim sergisi açıldı

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri tarafından açılan Kitap ve Çocuk konulu resim sergisi büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2018 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:57
Kaynak: İHA
GKV'de Kitap ve Çocuk konulu resim sergisi açıldı

Kitabın çocuk ve insan yaşamındaki rolünün anlatıldığı resimlerden oluşan serginin hafta boyunca açık kalacağı öğrenildi. 

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri Kütüphaneler Haftası nedeniyle önce kütüphaneyi ziyaret ederek kitaplarla ilgili bilgiler aldı. Ardından kitapların çocuk ve insan yaşamındaki rolünü anlatan dev resimler yaparak okulun fuayesinde sergi açtılar. GKV Özel İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmenleri Şeyma Aslantaş ve Serpil Ertem sergi hakkında bilgiler vererek "Kütüphaneler haftası etkinlikleri kapsamında üç ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz tarafından 100×70 boyutunda kitap keçeli kalem, suluboya ve pastel boya kullanılarak yapılan resimlerden oluşan bir sergi açılışı gerçekleştirdik. Kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve pekiştirilmesi açısından bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor. Kitap okumanın insan yaşamındaki rolü ve edinilen kazanımların çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren kazandırılması için benzeri etkinliklerimizi sürekli yapıyoruz. Emeği geçen öğrencilerimizi kutluyoruz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.