Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV’de veli öğretmen buluşması gerçekleştirildi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerin yanı sıra velilerin de yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması yönünde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:02
Kaynak: İHA
GKV’de veli öğretmen buluşması gerçekleştirildi

Son olarak veli okul buluşması gerçekleştiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu bu yıl 5.sınıfa gidecek olan öğrencilerin velileriyle bir araya geldi. Yeni eğitim öğretim yılında uygulanacak programlar hakkında bilgilendirilen velilere okulun müzik öğretmenleri tarafından da mini bir konser verildi. GKV Özel Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yeliz Bircan okulun genel işleyişine ve uygulanan programları dile getirerek bu yıl derslere girecek olan branş öğretmenlerini tanıttı.

“EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN VELİ OKUL ÖĞRETMEN İŞ BİRLİĞİ ŞART’’

Barılı bir eğitim öğretim yılı geçirmek için okul, aile öğrenci ve öğretmen iş birliğinin önemli olduğunu ifade eden Bircan velilerle sürekli koordine halinde olduklarını ve gerek öğretmen gerekse ilgili servislerin öğrencilerle ilgili gelişmeleri velilerle paylaşarak başarı için ortak çalışmalar yürüttüklerini de sözlerine ekledi.

Bircan yaptığı değerlendirmede başarılı bir uyum haftası geçirildiğini öğrencilerin normal eğitime hazırlandığını belirterek 2017-2018 eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Etkinliklere katılan öğrenci velileri de uygulamalardan memnun olduklarını ifade ederek GKV Özel Okulları idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.