Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'li öğrenciler kep attı

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen kültürel ve sanatsal etkinliklerin ardından kep töreniyle uğurlanan GKV Özel Ortaokulu öğrencileri sevinçlerini aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2017 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 06:37
Kaynak: İHA
GKV'li öğrenciler kep attı

2016-2017 TEOG sınavlarında rekor derecede Türkiye birincisi çıkaran GKV Özel Ortaokulundan mezun olan öğrencilerin lise eğitimi için GKV Özel Liselerini tercih ettiği de açıklandı.

2016-2017 eğitim öğretim yılında ortaokuldan mezun olan öğrenciler için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen törenle GKV Özel Ortaokulu 2017 mezunları uğurlandı. GKV Özel Okulları öğrencilerinin sanatsal etkinlikleriyle başlayan tören öncesinde, piyano dinletisi eşliğinde kokteyl ve GKV Özel Ortaokul 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerinin özel karma resim sergisi ile karşılanan davetliler için törende GKV Özel Liseleri Dans Kulübü üyesi öğrencilerinin dans performansı beğeni ile karşılandı. Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen törene Gaziantep eski Milletvekili Mehmet Şeker, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy, Yönetim ve Mütevelli Kurulu üyelerinin yanı sıra GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, Liseler Müdürü İsmet Tiryaki, Ortaokul Müdürü Nadir Gürsel, İlkokul Müdürü Mustafa Şenel ile Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut ve çok sayıda davetli katıldı.GKV Özel Ortaokulu Mezuniyet Töreni, bayrak-flama devir teslim töreni ile başladı. GKV Özel Ortaokulu birincisi Cem Sağlam, TEOG sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Baybars Onur Aydeniz, GKV Onur Kurulu'na seçilen öğrenciler; Mislina Bozkurt, Yağmur Bezgincan, Ahmet Yiğit İyiköşker, Mehmet Ilgın Arslan, Ceren Sığındı, Mert Özgüler, Serhat Sertpolat, Barış Utku Korkmaz, Hilmi Arslan Ömür, Efe Dayıoğlu'na başarı plaketleri takdim edildi.

BAŞARILARLA DOLU BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GEÇİRİLDİ

GKV Özel Ortaokul Mezuniyet Töreni açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürü Nadir Gürsel TEOG sınav sürecinde, kendilerine destek olan tüm velilere teşekkür etti. Gürsel konuşmasına şöyle devam etti; "Gururla ifade ederim ki okulumuz TEOG sınav sonuçlarına göre, Gaziantep genelinde 137 öğrencisi ile 113 net ortalamasına ve dolayısıyla en yüksek net ortalamasına sahiptir. Toplam 31 öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplamış, 1 öğrencimiz de 500 tam puan ve genel not ortalaması ile Türkiye Birincisi olmuştur. Bu zorlu ve meşakkatli süreçte başta siz değerli velilerimiz, emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimiz ile sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım." dedi. Törende GKV Özel Okulları Birincisi Cem Sağlam birincilik onur kütüğüne çivi çakarak günün anısına bir konuşma da yaptı. Ortaokul öğrencilerine temsili diploma verilmesinin ardından törende GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar tarafından emeği geçen öğretmen ve idarecilere günün anısına birer çiçek verdi. Öğrenciler çeşitli marşlar eşliğinde keplerini fırlatırken ellerindeki Türk bayraklarıyla sahnede adeta bayrak şov yaptı. 2016-2017 eğitim öğretim yılında GKV Özel Ortaokulundan başarıyla mezun olan öğrenciler anne ve babalarıyla kucaklaşarak mutluluklarını paylaştı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.