Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'li Yöneticiler AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin'i ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2017 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 03:10
Kaynak: İHA
GKV'li Yöneticiler AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin'i ziyaret etti

Ab Bakan Yardımcısı Ali Şahin'i makamında ziyaret eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan ve Liseler Müdürü İsmet Tiryaki GKV Özel Okullarının yürüttüğü çalışmalar ve önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdiler. Bakan Yardımcısı Şahin Gaziantep Kolej Vakfı'nın sadece Gaziantep için değil Türkiye içinde önemli bir misyon üstlendiğini ifade etti.

 

Gaziantep Kolej Vakfı Genel Müdürü Müfit Taşlıyar ve beraberindeki heyet Avrupa Bakan Yardımcısı Ali Şahin'i ziyaret ederek eğitimle ilgili genel değerlendirmelerde bulundular. Gaziantep'te eğitim alanında GKV Özel Okullarının üstlendiği misyonun önemine değinen Bakan Yardımcısı Ali Şahin yarım asırdan fazla bir zamandır eğitime destek veren GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy'un çalışmalarını yakından takip ettiklerini, binlerce öğrenciyi geleceğe hazırlayan GKV Özel Okullarının üstlendiği eğitim misyonunu başarıyla yerine getirdiğini belirtti. Yurt dışı etkinliklerle de GKV Özel Okullarının ülke ve Gaziantep tanıtımına katkılarının küçümsenemeyeceğini ifade eden Bakan Yardımcısı Şahin GKV Özel Okulları yöneticilerinin ziyaretinden memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

GKV GAZİANTEPLİLERİN ORTAK ESERİDİR

GKV Özel Okullarının birçok konuda AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin'den destek aldığını belirterek verdikleri destek için teşekkür eden Genel Müdür Müfit Taşlıyar Gaziantep Kolej Vakfı'nın Gazianteplilerin ortak eseri olduğunu ve bu bilinçle Gazianteplilerin her zaman kuruma destek verdiğini de sözlerine ekledi. Taşlıyar ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede "AB Bakan Yardımcımız Sayın Ali Şahin'i bu gün makamında ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik ve geçtiğimiz dönemlerde kurumlarımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettik. Bizleri olumlu karşıladı ve yakından ilgilendi. Gaziantep'e geldiği zaman kurumlarımızı ziyaret ederek etkinliklerimizde deneyimlerini paylaşan ve etkinliklerimizde bizleri sürekli destekleyen Sayın Şahin yürütmekte olduğumuz çalışmalara da gerekli desteği vereceğini ifade etti. Kendilerine görevlerinde başarılar dilerken Gaziantep ve Gazianteplilere verdiği desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.