Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'liler Bilinçli Tüketip, Bilinçli Harcayacak

'Bilinçli Tüket, Bilinçli Harca' sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrenciler bilgilendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2017 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 05:05
Kaynak: İHA
GKV'liler Bilinçli Tüketip, Bilinçli Harcayacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın katkılarıyla, Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 'Bilinçli Tüket, Bilinçli Harca' sloganıyla gerçekleştirilen seminer, ortaokul ve lise öğrencilerinin büyük ilgisini çekti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri Gaziantep Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın katkılarıyla, Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 'Bilinçli Tüket, Bilinçli Harca' sloganıyla gerçekleştirilen seminerde bilinçli tüketici olmanın önemi anlatıldı. Düzenlenen söyleşide 'Bilinçli Tüket, Bilinçli Harca' seminer dizisi ile tüketicinin korunması, tüketici hakları, tüketici karar süreci ve davranışları, bilinçli alışveriş konularında öğrencilere çeşitli bilgiler veren konuşmacılar öğrencilerin merak ettiği konuları da aydınlattı. Düzenlenen etkinliklere konuşmacı olarak katılan Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı hedeflerinin öğrencilerde bilinçli tüketim ve harcama alışkanlığının kazandırılması olduğunu ve il genelinde birçok okulda seminerlerin tekrar edileceğini ifade etti. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin seminerler sürecinde sorduğu sorulardan öğrencilerin bu konulara karşı duyarlılığının ve hassasiyetinin anlaşıldığını da ifade eden Yazıcı öğrencilere bu bilinci veren GKV Özel Okulları öğretmen ve idarecilerine de teşekkür etti. Söyleşilerin sonunda konuşmacılara GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı İsmet Tiryaki tarafından teşekkür plaketi taktim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.