Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'liler "Bir Destandır Çanakkale" Oratoryosuyla duygulandırdı

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2017 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 03:20
Kaynak: İHA
GKV'liler "Bir Destandır Çanakkale" Oratoryosuyla duygulandırdı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde GKV Özel Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı" Bir Destandır Çanakkale" oratoryosu, izleyenleri duygulandırırken öğrenciler tarafından gerçekleştirilen bayrak şovu salonda renkli görüntüler oluşturdu.  

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında çeşitli etkinliklerle kutlanan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. Yılı kutlama etkinlikleri büyük ilgi gördü.

GKV Özel Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan salon programına GKV Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş ve Can Hoşcan, Okul yöneticilerimiz, çok sayıda veli, öğretmen ve öğrencinin katıldı. Törende aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. GKV Özel Ortaokulu Müdürü Nadir Gürsel, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Çanakkale şehitlerinin kahramanlık öyküsünün anlatıldığı kısa film gösterisi gerçekleştirildi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri tarafından sahnelenen "Bir Destandır Çanakkale" oratoryosu, izleyenleri duygulandırırken öğrenciler tarafından gerçekleştirilen bayrak şovu salonda renkli görüntüler oluşturdu. Sunuculuğunu 7. sınıf öğrencilerinden Başak Öngen ve Talha Dayıoğlu'nun yaptığı programda; efelerin sergilediği Acara oyunu, birbirinden içli türküler, şiirler, "Şehitlere Mektup" ve "Cephede On Beşli" adlı oyunla hem göze hem kulağa hem de yüreklere seslenildi.

Çanakkale şehitlerinin destansı öyküsüne tanıklık eden konuklar gözyaşlarını tutamadı. Çanakkale Geçilmez Marşı bütün izleyicilerin de katılımıyla seslendirilirken, Çanakkale Marşı ve bayrak gösterisiyle program coşkulu bir şekilde sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.