Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'liler Çam fidanlarını toprakla buluşturdu

Doğal denge ve çevrenin korunması yönünde bir çok projeye imza atan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri düzenlenen etkinlikle Yavuzeli ilçesinde 400 çam fidanı toprakla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2018 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:16
Kaynak: İHA
GKV'liler Çam fidanlarını toprakla buluşturdu

Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu GKV'li öğrencilere ve Çevre Koruma Derneği'ne teşekkür ederek Yavuzeli'nin ağaçlandırılması yönündeki katkıları önemli olduğunu ifade etti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri Çevre Koruma Derneğiyle iş birliği yaparak fidan dikti. 400 çam fidanını toprakla buluşturan öğrenciler doğal dengenin korunması için fidan dikmenin de insanlarda alışkanlık haline gelmesi gerektiğini ifade ettiler. GKV Özel Okulları İngilizce Öğretmeni Berkay Tahtacı ve PDR Öğretmeni Aslı Sertkaya eşliğinde fidan dikerek doğaya önemli bir katkı sunan doğasever öğrencilere etkinlik sonunda ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe tarafından Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ve GKV Özel Okulları öğretmenleri Berkay Tahtacı ile Aslı Sertkaya'ya günün anısına birer plaket takdim etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.