Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV'liler Gaziantep Şampiyonu oldu

Şehitkâmil Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Basketbol Turnuvasında Özel Okullar kategorisinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları küçük erkek basketbol takımı Gaziantep şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 20:27
Kaynak: İHA
GKV'liler Gaziantep Şampiyonu oldu

26 okuldan yaklaşık 400 sporcunun katılarak mücadele ettiği Şehitkâmil Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Basketbol Turnuvasında Özel Okullar kategorisinde yarışan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları küçük erkek basketbol takımı şampiyonluk ipini göğüsleyerek Gaziantep Şampiyonu oldu.

Şehitkâmil Belediyesi tarafından organize edilen ve 7 gün boyunca devam eden 6. Geleneksel 23 Nisan Basketbol Kupası 3 farklı grupta oynanan 43 müsabakanın ardından tamamlandı. Organizasyon da 26 farklı okul basketbol takımından 400 yakın sporcu öğrencimiz mücadele etti. Özel okullar kategorisine Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları küçük erek basketbol takımı yenilgisiz şampiyonluğa imza atarak bu kategoride ki namağlup unvanını da korudu. Yarı final maçında Özel Seçkin Okullarıyla karşılaşan GKV Özel Okulları takımı maçı 56-28'lik farklı bir skorla alırken finalde Bahçeşehir Kolejini de 50-29'luk bir skorla yenerek şamnluğunu bir kez daha perçinledi. Turnuva sonrası bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan "Küçük erkek basketbol takımızın bu yıl aldığı üçüncü kupa daha önce okullar arası basketbol müsabakalarında il ve bölge birincisi olan ve Türkiye'de ilk 12 takım arasına girme başarısı yakalayan küçük erkek basketbol takımımız 6. Geleneksel 23 Nisan Basketbol turnuvasında da harika bir oyun sergileyerek namağlup unvanını koruyarak şampiyonluk ipini göğüsledi. Antrenörlerimiz Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler'i sporcularımız Kerem Durmuş, Yüce Hoşcan, Baran Aydın, Gökay Gören, Taha Torunoglu, Cem Kasımoğlu, Efe Özer, Cem Batallı, Aras Akbulut, Tolga Tiryaki, Burak Özkiraz, Batın Korkmaz, Orkun Gündoğdu, Ziyaberk Çekirdek ve Emir Evyapan ile bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkür ediyorum şampiyonlarımızı yürekten kutluyorum" dedi. Düzenlenen ödül töreninde Şampiyonlar kupalarını Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci'den aldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.