Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr.Belgin İkidağ Anka'da

Özel Gaziantep Anka Hastanesi uzman kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:00
Kaynak: İHA
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr.Belgin İkidağ Anka'da

Modern mimarisi, son teknoloji cihazları, konforlu hasta oda­ları ve poliklinikleri ile sadece Gaziantep değil, çevre illerin de sağlık ihtiyacını karşılayan Özel Gaziantep Anka Hastanesi uzman kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Belgin İkidağ da, Özel Gaziantep Anka Hastanesi hekim kadrosuna katılarak hasta kabulüne başladı.

Dr. Hatice Belgin İkidağ, 1973 yılında İskenderun'da doğdu.1996 yılında Çukurova Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr.İkidağ,1996-1997 yılları arasında Şırnak'ta mecburi hizmetini yaptı. 2001 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Göğüs Hastalıkları uzmanlığını tamamlayan Dr. İkidağ'ın göğüs hastalıkları, uyku hastalıkları ve sigarayı bırakma tedavisiyle ilgili sertifikaları mevcuttur.

Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm de­taylar düşünülerek tasarlanan Özel Gaziantep Anka Hastanesi, SGK anlaşmalı bir hastane olarak SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur'lu hastalara ulaşmaktadır. Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde Algoloji ,Beslenme ve Diyetetik, Cildiye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Endokrinoloji ,Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum , İç Hastalıklar, Kardiyoloji , Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji ,Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji ,Üroloji branşları olmak üzere röntgen ve radyoloji laboratuvarı, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri verilmektedir .

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.