Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökdağ, Çanakkale Zaferini kutladı

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ’ın 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. Yıl Dönümü dolasıyla mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:44
Kaynak: İHA
Gökdağ, Çanakkale Zaferini kutladı

Gökdağ, mesajında şunları söyledi, “Tarihimizde gurur duyduğumuz, göğsümüzü kabartan pek çok zaferimiz vardır. Fakat bunların içinde büyük fedakârlıklarla ve kahramanlıklarla kazanılmış bir zafer vardır ki, yüzyıllar boyunca akıllardan silinmeyecektir. Ülkemizin bağımsızlığı için gencecik bedenlerini vatan toprakları için feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü'nde bir kere daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Bağımsızlığımızı korumak, yurt topraklarımızı savunmak için işgal kuvvetlerine karşı yapılan mücadele kutsaldır. Bugün hepimize düşen ortak görev, ulusal değerlerimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak, Çanakkale zaferi ve Ulusal Kurtuluş savaşı ruhu ve bilincini, yoktan var olan bir ulusun küllerinden nasıl doğduğunu genç kuşaklara doğru biçimde aktarmak ve Atatürk ilke ve devrimlerinden ödün vermeden Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmaktır.

Çanakkale Zaferimizin üzerinden bir asır geçmesine rağmen dünyanın bu gün bile saygı ve hayranlıkla baktığı bu eşsiz zaferi bizlere armağan eden, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.