Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Görgü ve Protokol Kuralları" konferansı düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu Toplumsal Duyarlılık Projeleri(toplumsal Duyarlılık Projeleri) kapsamında Proje Koordinatörü Uzman Bilal Erdoğan tarafından "Görgü ve Protokol Kuralları” konulu konferans verildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:39
Kaynak: İHA
"Görgü ve Protokol Kuralları" konferansı düzenlendi

İslahiye Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen konferansta Uzm. Bilal Erdoğan “Görgü ve Protokol Kuralları Projesi” konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Yüksekokul öğrencilerinin toplum karşısında kendilerini ifade etmeleri, toplumda, kamuda ve çalışacakları kuruluşlarda uyulması gereken görgü ve protokol kurallarını anlatan Uzman Erdoğan, proje ile öğrencilere hayata dair uyulması gereken davranışlar hakkında bilgi verdi. Görgü ve protokol kurallarının her bireyin toplumda, resmi kurumlarda, ailede bilinmesi ve uygulanması gereken kabul görmüş kurallar olduğunu belirten Erdoğan, “Yüksekokul’dan mezun bir birey toplum içerisinde, çalışacağı kurumda iş arkadaşlarına ve üst amirlerine karşı nasıl davranması gerektiğini bilmelidir. Buda iyi bir eğitim alması ile orantılıdır. Görgü ve protokol kurallarını bilmek ve uygulamak insana güven verir. Üstünlük, saygınlık ve erdemlik kazandırır" dedi. Erdoğan, sosyal ve kamusal alanda görgü ve protokol kurallarına uyan kişinin iş yaşamında da fark edilerek, tercih edileceğini de kaydetti.

Konferans hakkında bilgi veren İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci, proje kapsamında orta dereceli okul öğrencilerine ve kamu kuruluş personellerine seri konferanslar verileceğini söyledi. Deveci, anlatılan konuların öğrencilere hayatları boyunca uygulaması gereken kurallar olduğunu vurgulayarak, Bilal Erdoğan’a teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.