Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO-MEM, "Grup Sınav ve Belgelendirme" seminerine ev sahipliği yaptı

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM), Grup Sınav ve Belgelendirme Semineri gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2018 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:38
Kaynak: İHA
GSO-MEM, "Grup Sınav ve Belgelendirme" seminerine ev sahipliği yaptı

Yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşunda görev alan değerlendiriciler ve karar vericilerin katılım sağladığı seminerde, Ulusal Yeterlilik Sistemi, ölçme ve değerlendirme teknikleri iç doğrulama ve yetkilendirilme kriterleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı Birim Koordinatörü- Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Uzmanı Abdullah Özdemir, Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı Birim Koordinatörü Elif Özlem Babaoğlu ile Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Bestami Çiftçi, seminerde katılımcılara sunum yaptı.

Katılımcılara, MYK-mesleki yeterlilik sınavlarında görev alan değerlendirici, karar verici ve iç doğrulayıcıların, çalışma, usül ve şartları anlatıldı. Bu sınavlarla ilgili dikkat edilmesi gereken noktalara değinildi. Seminerde ayrıca, daha önce yapılmış sınavlardaki hatalar gösterilerek detaylı bilgi verildi ve performans kontrol listelerinin nasıl yapılacağı, alt yapının nasıl hazırlanacağına dair bilgiler aktarıldı.

Mesleki Yeterlilik Kurumu Sınav, Ölçme, Değerlendirme ve Belgelendirme Yönetmeliği’nin 17 maddesi gereği yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşu olmak isteyen kuruluşlara yönelik seminerler düzenleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.