Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO'YA ZİYARET

Sağlık ve Turizm eski bakanlarından Bülent Akarcalı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:40
Kaynak: İHA
GSO'YA ZİYARET

Gaziantep'in sanayisi ve girişimcilik ruhuyla örnek bir şehir olduğunu belirten Akarcalı, "Gaziantep'in çok farklı bir üretim kültürü var. Sanayi kenti Gaziantep bu kültürüyle gerçekten örnek şehir. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Akarcalı ve beraberindeki heyete teşekkür eden Konukoğlu da Gaziantep'ten 2017 yılında 6,5 milyar dolarlık ihracat yapıldığına vurgu yaparak, "Ülkemize değer katmaya devam ediyoruz. 6 organize sanayi bölgesi ve kent içindeki tesislerimizle daha çok üretim, daha çok istihdam, daha çok ihracat için çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türkiye'nin sınır güvenliğini korumak ve Suriye'de, "dost bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak" amacıyla "Zeytin Dalı" ismiyle başlattığı harekâtın bugün 4'üncü günü olduğunu anımsatan Konukoğlu, "Dualarımız kahraman ordumuz içindir. Gaziantep olarak üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.