Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTB, ALMANYA ANUGA FUARINA ÇIKARMA YAPACAK

Gaziantep Ticaret Borsası, Almanya’nın Köln kentinde 07-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan uluslararası Anuga Gıda Fuarına 40 girişimci üyesiyle birlikte çıkarma yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 00:30
Kaynak: İHA
GTB, ALMANYA ANUGA FUARINA ÇIKARMA YAPACAK

Dünyanın en önemli yiyecek ve içecek fuarları arasında gösterilen Uluslararası Anuga Gıda Fuarı, 7 Ekim tarihinde "Geleceği Tadın" temasıyla Almanya’nın Köln kentinde kapılarını ziyaretçilerine açacak. Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), fuara gıda sektöründe faaliyet gösteren 40 girişimci üyesiyle birlikte geniş bir katılım sağlayacak.

Köln Anuga Gıda Fuarının küresel gıda endüstrisinin en önemli buluşma noktalarından biri olduğunu ve yeni pazarlar için cazip fırsatları sunduğunu vurgulayan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada, 109 ülkeden 7 bin 200 firmanın stant açacağı fuara GTB üyelerinden oluşan gıda üreticisi 40 firma ile katılım göstereceklerini ifade etti.

Köln’de 5 gün süreyle devam edecek fuarda, GTB üyelerinin uluslararası ticari iş birlikleri sağlamak amacıyla çeşitli inceleme ve temaslarda bulunarak, düzenlenecek toplantılara iştirak edeceğini kaydeden Tiryakioğlu, fuarın uluslararası yeni iş bağlantıları kurmak isteyen Gaziantepli gıda üreticileri adına verimli geçmesini beklediklerini söyledi.

GTB organizasyonunda gerçekleştirilecek olan fuara üyelerinin UR-GE ve KOSGEB destekleriyle katılım sağlayacaklarını vurgulayan Tiryakioğlu, “Bulgur -Bakliyat UR-GE projesinden 10, Gıda UR-GE projesinden 12 ve KOSGEB desteğiyle de 18 kişi olmak üzere toplam 40 üyemizle birlikte Anuga Fuarındaki yerimizi alacağız. Heyetimiz fuar süresince dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen gıda tedarikçileriyle görüşmeler yaparak yenilikçi ürünlerini tanıtma fırsatı bulacaklar. Ticari iş birliği toplantılarına katılacak olan üyelerimiz aynı zamanda dünya gıda ve içecek endüstrisi hakkında da yakından bilgi alma fırsatı bulacaklar” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.