Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTB’DEN ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELEYE DESTEK

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ programını desteklediklerini belirterek, üyelerini indirim kampanyasına katılmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2018 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:50
Kaynak: İHA
GTB’DEN ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELEYE DESTEK

GTB Başkanı Akıncı, yaptığı açıklamada, devlet -millet iş birliğiyle topyekûn bir iktisadi mücadele başlatıldığını belirterek, özel sektör ve kamu arasındaki güçlü koordinasyon ve iş birliğinin hedeflenen başarıyı beraberinde getireceğini ifade etti.

‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele ‘programı kapsamında GTB üyelerine gerekli duyuru ve bilgilendirmelerin yapıldığını kaydeden Akıncı, “Ulus olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Hazine ve Maliye Bakanlığımızın öncülüğünde başlatılan, çatı kuruluşumuz TOBB’un da tüm oda ve borsalarla birlikte destek verdiği bu milli dayanışma programına tüm üyelerimizi katılmaya davet ediyoruz” dedi.

GTB üyelerinin üretimini ve ticaretini yaptıkları ürünlerde yüzde 10 indirim yaparak, ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ programına dahil olabileceklerini vurgulayan Akıncı, programa katılımla ilgili şu bilgileri verdi:

“Hazine ve Maliye Bakanlığımızın öncülüğünde başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ programı kapsamında ülke genelinde ''Yüzde 10 İndirim Kampanyası'' başlatılmıştır. Bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) organizasyonuyla Türkiye genelinde yapılacak bir çalışmayla, Tüketici Fiyat Endeksinde bulunan ürünlere yönelik üretim gerçekleştiren ve/veya bu ürünlerin ticaretini yapan, asgari 3 ay süreyle en az %10 oranında indirim yaparak, kampanyaya katılmak isteyen tüm üye firmalarımızın belirlenmesi amaçlanmaktadır .Bu amaç doğrultusunda kampanyaya katılmak isteyen üyelerimizin www.gtb.org.tr web adresimiz üzerindeki formu doldurarak en geç 19 Ekim 2018 Cuma gününe kadar borsaya geri bildirimde bulunmaları gerekmekte.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.