Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO - AB BİLGİ MERKEZİ “İNSAN HAKLARI FİLM GÜNLERİ”NE YOĞUN İLGİ

“Gaziantep AB Bilgi Merkezi”, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 70. Yıldönümü’nü “8. AB İnsan Hakları Film Günleri” ile kutladı. Gaziantep’te gerçekleşen film günleri, 7-8-10 Aralık’ta Cinemaximum Gaziantep’te sinemaseverlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:07
Kaynak: İHA
GTO - AB BİLGİ MERKEZİ “İNSAN HAKLARI FİLM GÜNLERİ”NE YOĞUN İLGİ

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde kurulan ve ülkemizdeki ilk Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi olan “Gaziantep AB Bilgi Merkezi” tarafından gerçekleştirilen “Film Günleri” etkinliği ilgiyle izlendi.

İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 70. Yıldönümü münasebetiyle “8. Avrupa Birliği İnsan Hakları Film Günleri” kapsamında sinemaseverler 7-8-10 Aralık tarihlerinde Cinemaximum’da gerçekleştirilen etkinlikte “Afgan Kömürü”, “Fındıktan Sonra”, “Sıradan Zamanlar”, “Tereddüt”, “Müzikli Bir Hikaye” ve “Deneme Maçı” gibi ödüllü filmleri izleme fırsatı buldu.

Oda bünyesinde 22 yılı aşkın bir süredir çalışmalarını sürdüren “GTO - Gaziantep AB Bilgi Merkezi”nin Avrupa Birliği konusunda bilgilendirmenin yanı sıra gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında yapılan ve 3 gün süren etkinliğe 200’den fazla kişi katıldı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada “21 Şehirde 1-16 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan AB İnsan Hakları Film Günleri, Avrupa’nın dört bir yanından yönetmenler ve sivil toplum kuruluşları ile festival kapsamında izleyici ile buluşuyor. AB İnsan Hakları Film Günleri Film severleri ve ilgili vatandaşları, her yıl farkındalık yaratmak, tartışmak ve düşünmek için yaratılan bir ortamda bir araya getirmeyi amaçlıyor. Odamız, Gaziantep AB Bilgi Merkezi’nin İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 70. Yıldönümü kapsamında gerçekleştirdiği “8. AB İnsan Hakları Film Günleri” kapsamında gösterilen ödüllü 6 film sinemaseverler ve ilgili vatandaşlar tarafından ilgiyle izledi ” görüşlerine yer verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.