Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO'da Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Ticaret Odası’nın (GTO) Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Settar Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:28
Kaynak: İHA
GTO'da Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı yapıldı

Meclis toplantısında genel ekonomik gelişmelerin yanı sıra Kuzey Irak, Suriye ve ABD ile yaşanan gelişmelerin ülke ve Gaziantep ekonomisine yansımaları değerlendirildi.

Meclis Başkanı Settar Konukoğlu; Ülkemizde ve Dünyada yaşanan olayları örnek vererek, bu olayların terörün dili, dini ve ırkı olmadığını bir kez daha gösterdiğini söyledi ve ülke olarak birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, son dönemde ABD ile yaşanan vize krizi, Kuzey Irak referandumu, yürekleri yakan hain terör saldırılarının coğrafyamızda yürütülen planları bir kez daha gözler önüne serdiğini söyledi.

Meclis toplantısında ülke gündemini, küresel, bölgesel ve ekonomik gelişmeleri değerlendirerek Odanın çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu;

“Gerek Irak, gerek Amerika pazarına ilişkin hükümetimizin alacağı kararları, atacağı adımları saygıyla karşılayıp hep birlikte ulusal güvenlik öncülüğünde, ekonomik kayıp yaşamadan veya minimum kayıpla bu süreci atlatmanın yollarını bulmalıyız” dedi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Hıdıroğlu, Gaziantepli ve Suriyeli işadamlarının ortak yatırım ve ticaret yapmaları konusunda çalışmaların devam ettiğini, Cerablus’ta işadamlarının bir araya geldiği toplantı ile bunun ilk adımını attıklarını, ortak yatırımların bölgede huzura katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Meclis toplantısında ayrıca Odanın çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren GTO Başkanı Hıdıroğlu, meslek komiteleri tarafından gerçekleştirilecek sektörel toplantıların sektörlerin sorunlarına çözüm üretme açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.