Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO’da seçim heyecanı

Gaziantep Ticaret Odası’nın meclis üyeliği ve meslek komiteleri seçiminin ardından bugün de yönetim kurulu, başkanlık divanı ve TOBB delegelerinin seçimi yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:27
Kaynak: İHA
GTO’da seçim heyecanı

YILDIRIM VE TEYMUR İDDİALI

Yaklaşık 20 bin üyesi ile Türkiye’nin en büyük Ticaret Odaları arasında bulunan Gaziantep Ticaret Odası’nın yeni yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanı bugün belirlenecek. Değişim rüzgarlarının yaşandığı GTO seçimlerinde en az iki ayrı ekip yarışacak. Meclis üyeliği seçiminin ardından güç birliği yapan Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkan Adayı M. Hilmi Teymur’un, seçimlerin favorisi olduğu ifade ediliyor.

DEĞİŞİM DEVAM EDECEK

Gaziantep Ticaret Odası geleceğine yön verecek tarihi günlerinden birini daha yaşıyor. 3 Nisan 2018 tarihinde yapılan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 30 Nolu Meslek Grubu olan Tesisat ve Hafriyat İşleri Grubundan tek liste ile giren Tuncay Yıldırım ve GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ile aynı grupta yarışan M. Hilmi Teymur önemli bir başarı kazanmıştı. Yıldırım ve Teymur, bugün yapılacak seçimlere birlikte girme kararı aldılar.

Diğer taraftan Sıtkı Severoğlu ile Turgut Ercan da adaylıklarını açıklamıştı. Severoğlu GTO Yönetim Kurulu Başkanlığına, Turgut Ercan ise GTO Meclis Başkanlığına aday olacak.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.